U subotu je poput bombe odjeknula vest da Borjan ima želju da napusti “Marakanu”, a već danas je dobio ponudu iz MLS lige.

Golman crveno-belih oglasio se na Instagramu i sve objasnio, a njegovu poruku prenosimo u celosti.

– Iz pijeteta, velikog poštovanja, odanosti i zahvalne ljubavi prema navijačima, kao i odgovornosti prema medijima sa kojima imam sjajnu saradnju zelim da se oglasim – počeo je Borjan.

Milan se zatim osvrnuo na detalje koji su isplivali u javnost i delimično ih demantovao.

– Juče je u medijima izasla informacija da zelim da idem iz FK Crvena zvezda i da je razlog to sto ne mogu da trpim tenziju i pritisak. Da, želim da idem iz Crvene zvezde jer mislim da sam klubu dao srce, dušu, svaki atom snage i da je doslo vreme da svoje mesto prepustim dostojnoj zameni. Ne, nije istina da idem zbog tenzije i pritiska jer svaki pravi navijač Crvene zvezde zna da sam pet godina izlozen najvećim pritiscima, skandiranjima, napadima na moju porodicu, a da sam u svakom momentu davao svoj maksimum i ginuo za ovaj grb kada je bilo najteže – napisao je kanadski reprezentativac.

Poslednji deo teksta je o razlozima zbog kojih odlazi iz kluba.

– Razlozi moje zelje da se povučem su mnogo dublji, konkretniji i veći. Ako bude potrebe u nekom trenu podeliću sa vama i to jer su navijači FK Crvene zvezde oduvek bili moj najveći motiv, moja snaga i razlog da se borim iz godine u godinu sve jače. Sve navijače i medije ću zamoliti da mi dozvole da u miru provedem svoj dugo čekani odmor sa svojom porodicom i do daljnjeg se neću oglasavati na ovu temu – zaključio je čuvar mreže CrveXne zvezde.

 
Golman je na kraju poruke zamolio za razumevanje povodom ove situacije, a sada je jasno da će ga crveno-beli teško ubediti poreklom iz Knina da ostane u Srbiji.

Alo.rs/M.Č.

Foto: Printscreen/instagram