Jovana Jeremić važi za osobu koja nema dlake na jeziku i uvek je spremna da iznese svoje mišljenje na bilo koju temu. Mnogo žena se susrelo sa prevarom u ljubavnim odnosima, a ona je sada i progovorila o ovoj temi.

Naime, čuvana je Jovanina izjava da pravi razliku između prevare i varanja, a ona je sada otkrila i da li je ona ikada oprostila prevaru.

– Jesam oprostila – odgovorila je Jovana.

 

U medijima se čak spekulisalo da ju je bivši suprug prevario pre braka, ali nije želela da govori na tu temu. Jovana je iznela njen jasan stav po pitanju prevare.

– Moj stav je jasan, brak se ne raskućava zbog ku*vi. Brak se čuva ukoliko je prava ljubav i ukoliko je kapital u pitanju. Brak se ne raskućava zbog ku*ve, ona služi da se muškarac izdrnda nad njom i završi se priča. Brak se prekida kada se neko zaljubi, kada neko paralelno ima vezu, kada neko ima ozbiljnu ljubavnicu koju voli više od žene, to je razlog za razvod – rekla je Jovana.

Foto: Youtube/Printscreen

SrbijaDanas.
Foto: Youtube/Printscreen

Ona je potom otkrila i kako preći preko te prevare za jednu noć i nikada je ne spomenuti muškarcu tokom svađa.

– Lepo, moraš da imaš muški mozak. To je samo strast, to su apsolutno nebitne stvari i površne stvari. Žene nemojte biti površne. Ja savršeno razumem muškarce i možda je to moj ključ uspeha kod njih – rekla je Jovana Jeremić.

PROČITAJTE JOŠ:  Eparhija: Kosovske vlasti pojačavaju pritisak na Srbe da se isele