Jovana Jeremić kaže da se nije razvela kao što mediji pišu, te da je uklonila Vojino prezime samo zbog činjenice da je u narodu poznatija pod devojačkim, međutim, ipak tu navodno nisu čista posla.

Naime, kako prenosi pomenuti list, Jovanu je navodno napala Vojina mama i zapretila joj da što pre reši haos koji traje od kada mediji pišu o njenom i Vojinom razvodu. Stala je na stranu sina i opomenula snajku da ne sme da ga pravi budalom!

– Jovana se mnogo promenila od kada je prešla na Pink, svi su to primetili. Još više nego pre radi na sebi, posvetila se ćerki, izgleda sve bolje i bolje, ali od obaveza i ciljeva koje je zacrtala i te kako je zanemarila muža Voju – započinje izvor pomenutog lista i dodaje:

Printscreen

 

– On je do sada bio pun razumevanja za njen posao i nikad joj nije prigovarao ni zbog prekovremenog rada, ni zbog ambicija, ali sada smatra da je preterala, pa sve češće započinje svađe i stavlja joj do znanja da ne može baš toliko da je toleriše. Malo su se i udaljili, pa je Voja na Jovanin rođendan došao posebno, mimo nje. Praktično je bio gost, a ne domaćin sa njom. To su svi primetili, a i zaista se videlo da tu nešto ne štima. Međutim, Jovana tvrdi da se ne razvodi, ali ne krije da ona i Voja žive na dve adrese. To je rekla i za medije zbog čega je Vojina majka pobesnela! Odmah je zvala i svašta joj rekla s akcentom da više ne pravi debila od njenog sina! Maltene joj je naredila da što pre reši krizu u braku i da spreči vesti na tu temu u medijima. Takođe joj je zamerila i to što samo hvali sebe, a nikad se ne seti da pomene muža koji joj je u svemu pomagao kako bi ona napredovala u poslu. Svekrva je takođe dosta bila uz nju kad se rodila Lea. Ona je čuvala da bi Jovana mogla da radi i snajka joj na tome zahvalna, čak je uvek isticala koliko joj znače i svekrva i svekar, međutim, ovog puta je bila oštra, pa joj je odbrusila da se ne meša i da će ona probleme u braku rešiti sa svojim mužem – priča izvor blizak voditeljki i objašnjava:

PROČITAJTE JOŠ:  STO GODINA DIZNIJEVIH ČUDA: "Čarobna knjiga" predstavlja najlepši svet mašte!
– Jovana i Voja duže vreme prolaze kroz bračnu krizu, ali oboje se trude da je prevaziđu. Nisu predali papire za razvod, ali se bojim da neće naći rešenje. Znam i da im ovo nije prvi put da imaju probleme. Voja se baš bori i uverava Jovanu da treba da ostanu zajedno, međutim, ne vidi se ni pomak, a kamoli da su napravili neki korak ka pomirenju – završava izvor za Star.

Alo.rs

Foto Printskrin Instagram