Novak Đoković važi za nekoga ko je stekao svetsku slavu, a uprkos tom ostao je svoj i jedinstven. Sportista nije zaboravio svoje korene, ali ni ljude koje je upoznao pre polaska u školu.

Jedan od takvih ljudi je fudbaler Neven Marković koji je sa Noletom ostvario dvostruko kumstvo. Neven je 2014. godine venčao Novaka i Jelenu u crkvi posvećenoj arhiđakonu Stefanu, koja se nalazi na Svetom Stefanu u Crnoj Gori.

 

 

Novak je posle kumovao Nevenu kada se venčao sa Aleksandrom Tanasković, zgodnom manekenkom. Iako se iz te ljubavi rodila ćerka Ina, brak se nažalost ugasio. Neven je prošle godine uplovio u bračne vode sa manekenkom Natašom Derikonjom, a počasni gost na svabi bio je, naravno, Novak Đoković.

 

 

− On je fantastičan. Brižan je, uvek spreman da posluša i pomogne. Bez obzira na sve što je ostvario, uvek se seti drugara. Ima puno prijatelja širom sveta, a ja ne poznajem čoveka koji bi za njega mogao da kaže ružnu reč ili da gaji neka druga osećanja osim poštovanja i divljenja – zaključio je kum Novaka Đokovića.

PROČITAJTE JOŠ:  A bio je dobro dete: POSTAO NAJTRAŽENIJI BEGUNAC ZBOG UBISTVA

NAJŽENA.RS