Lepa glumica Anica Dobra na javnoj sceni Srbije prisutna je više od tri decenije. O porodici ne priča često, ali je, ipak, poznato da gotovo od početka karijere uživa u srećnom braku i da ima ćerku Minu, koja je krenula njenim stopama.

Ona je u braku sa Miodragom Mićom Sovtićem. On je dugogodišnji predsednik fubalskog kuluba Dorćol, dok je njegov sin iz prethodnog braka, Miloš, sekretar stručnog štaba “gaučosa”.

Anica je jedan deo života provela u Nemačkoj, a vratila se u Beograd, gde na Dorćolu živi sa svojom porodicom.

Glumica je jednom prilikom istakla koliko joj znači podrška bliskih ljudi u vreme pandemije korone.

– Imam ljude oko sebe koji hrane moju vedrinu i daju optimizam. Zbog njih imam snage da budem ovakva. Našla sam mudru misao Duška Radovića: “Sumorni neki dani. Sad je dobro imati prijatelja, jednostavnog, vedrog, veselog, lekovitog. Da nas nauči šta je važno a šta nevažno u životu. Da nas lupi šakom po ramenu i da od tog udarca ozdravimo” – navela je Anica, dok su njene komšije za “Blic” istakle kad su se ona i njen muž doselili u njihov kraj.

– Anica je došla u zgradu negde 91. ili 92. godine. Ona i suprug Mića Sovtić su kupili stan i kompletno ga renovirali. Svi smo u zgradi kao jedna duša i svi smo miroljubivi. Anica je divna komšnica. Za sve što treba da se organizujemo u zgradi, ona je prva. Uvek hoće da unapredimo stvari i pomaže novčano i kako god da treba. Tako je bilo i kad smo ulazna vrata menjali, svi su dobri – kompletna njena porodica. Ona je možda i najbolja od svih u kući. Ima veliki stan, pola prvog sprata je njihovo – rekao nam je njihov sused.

PROČITAJTE JOŠ:  ODGOVORNOST: Oglasila se direktorka američke Tajne službe, evo šta je rekla o napadu na Trampa!

FOTO: SCREENSHO: Mina sa tatom Mićom