Potraga zanestalom porodicom Đokić iz Aleksinca nastavljena je jutros u 5.30 sati. Više od 100 pripadnika MUP trenutno je na terenu i traga za bilo kojim tragom koji bi ukazao šta se sa Goranom, Gordanom i njihovom ćerkom Lidijom, koji su nestali u nedelju u ponoć, dogodilo.

Potraga je nastavljena čim se razdanilo. Više od 100 pripadnika MUP je angažovano. Tu su i pripadnici Žandarmerije. Svi su na terenu koji se češlja stopu iako je jako nepristupačan, javlja TV Pink.

Tročlana porodica, podsetimo, nestala je u nedelju nekoliko minuta posle ponoći, kada su se svojim kolima, crnim “volksvagenom pasat” vraćali ka Aleksincu iz sela Moravac, gde su bili kod Goranove majke.

Kako javlja “Pink”, oni se te noći nisu ka Aleksincu kretali uobičajenim putem, odnosno nisu skrenuli na prvoj raskrsnici, već su se zaputili kontraputem. Prema navodima ovog medija, poslednji put ih je uočila kamera u selu Tešice, koje je na nekih osam kilometara od Moravca, i to dva sata kasnije?!

– U tih 120 minuta se dogodila misterija. Prvo idu asfaltnim putem, prelaze na makadam, pa ponovo na asfalt. Ili su išli preko njiva ili je vozilo stajalo. Kamere nisu posle i pre toga registrovale neko prateće vozilo. Pretpostavka je da su išli alternativnim putevima ka Nišu – navodi Mladen Mijatović, novinar TV Pink i dodaje da se Đokići te večeri nisu kretali auto-putem.

Prema do sada poznatim informacijama, Goran i njegova ćerka Lidija, te većeri su kod sebe imali mobilne telefone. Prema navodima TV Pink, oba broja su isključena oko 3 sata ujutru, a Lidija je poslednji put komunicirala sa drugaricom oko ponoći i u toj komunikaciji nije uočeno ništa sumnjivo.

PROČITAJTE JOŠ:  Vučić: Najdominantnije svetske zemlje lobiraju za rezoluciju o Srebrenici

Lična dokumenta članova porodice pronađena su u njihovom porodičnom stanu u Aleksincu, što sumnju da se ovoj porodici nešto loše dogodilo još više podgreva.

FOTO: PINK.RS, KURIR.RS/MARKO SMILJKOVIĆ, INFORMER.RS/D. K.