Beba će učiniti ljubav jačom, dane kraće, noći duže, novac manji, dom sretniji, odeću otrcaniju, prošlost zaboravljenu i budućnost za koju vredi živeti – napisala je Nizama u posveti svom detetu, nadajući se najboljem, a prenosi Blic.

objava

Foto: Prinstcreen

 

Nasilnik prijavljivan za porodično nasilje

Podsećamo, Nermin Sulejmanović, koji je počinio trostruko ubistvo, počevši od svoje nevenčane supruge Nizame Hećimović, već je prijavljivan policiji za nasilje u porodici.

– Ima prijava za nasilje. Međutim, ono što moramo reći, jeste da su se uvek koristile prednosti zakona, odnosno odustajalo se od svedočenja vezano za krivično delo nasilje u porodici. Dakle, radi se o višestruko osuđivanoj osobi koja je odranije poznata policiji i Tužilaštvu – rekao je za tamošnje medije portparol Tuzlanskog tužilaštva, Admir Arnautović.

Ubio je svoju suprugu ispred vikendice u mestu Sibovac, nedaleko od Gradačca, dok je njihova ćerka ležala u lokvi krvi i plakala.

Sulejmanović je snimao svoju nevenčanu suprugu nakon što je pretučena, prilikom čega je uzeo pištolj i rekao “gledajte, kad imate posla sa ***** koja te prijavi policiji”.

Kako se moglo videti na uznemirujućem snimku koji je sada obrisan, on je pitao nesrećnu ženu zašto ga je prijavila policiji, a ona je odgovorila da se bojala za sebe i dete.

PROČITAJTE JOŠ:  Srbija ne želi RAT: Vučić za Fajnenšel tajms!

– Bojala sam se, bojala sam se za sebe i dete – teškom mukom rekla je ona, nakon čega joj je ubica hladnokrvno ispalio hitac u glavu.

Nakon što je pretukao i ubio svoju nevenčanu supruge, Nermin je ubio još dvoje ljudi, oca i sina (23), turske državljane, Džengiz Ondera i Džengiz Denisa. U krvavom piru je ranjena i majka, tačnije supruga ubijenih, koja se nalazi u životnoj opasnosti na Klinici za anesteziologiju i reanimatologiju u Tuzli.

Tokom pucnjave ranjeni su građanin Nedim Pamuković i policajac, Husein Kotorić, koji je nakon zbrinjavanja u lokalnoj bolnici pušten na kućno lečenje.

Ubio troje pa presudio sebi

Nakon što je prenosio ubistvo svoje nevenčane supruge na Instagram “lajvu”, Sulejmanović je pobegao od policije, gde je nastavio svoj poduhvat. Ipak, na kraju se presudio sam sebi.

Devojčica nesrećnog para zbrinuta je kod vlasnika teretane Emira Džinovića, u kojoj je Nermin radio kao instruktor.

– Da, spasio sam bebu, bila je spuštena na pod u lokvu krvi. Sada je kod mene, na bezbednom. Prizor je bio jeziv. Nesrećnu suprugu je isprebijao, bila je neprepoznatljiva. Mi se znamo dugo, on je radio kod mene, nikad nikakvih problema nije bilo. Ne znam kako je došlo do ovoga – rekao je vlasnik teretane za “Republiku”.