FOTO: SCREENSHOT/SPORT KLUB / YOUTUBE

Ruski teniser Danil Medvedev pretrpeo je poraz od Novaka Đokovića u finalu Mastersa u Parizu, a u finišu meča došao je u verbalni konflikt sa delom navijača.

U momentima kada je Novak dobio sedmi gem u drugom setu i poveo sa 5:2, Medvedev je ispoljio svoje frustracije usled lošeg razvoja situacije na terenu.

Njemu su zasmetale reakcije navijača na tribinama „Bersija“ koje su tokom turnira umele da pređu granicu i dobrano naljute tenisere na terenu. Tako je i sinoć bilo sa ruskim teniserom.

Kada je postalo jasno da mu ovaj meč „klizi iz ruku“, Medvedev je usled besa poslao jednu lopticu na tribine što je pariska publika izzviždala, ali nije im ni teniser ostao dužan.

Nakon što je seo na stolicu, u pauzi nakon promene servisa, Rus je imao šta da poruči pojedincima sa tribina i žestoko ih izvređao, sve pred kamerama u živom prenosu!

– Lakše je da uživaš u životu kada imaš pola mozga. Možeš da vrištiš bez obzira na to ko je čovek koji servira. Samo vrištiš i uživaš u životu. Želeo bih da vidim šta mu je u glavi? Kako je unutra… jer zaista nemam pojma – rekao je Medvedev.

Pre toga je ruski teniser je pokazivao kažiprstom ka nekome na tribinama, a zatim u znak negodovanja pokazao palac dole.

Kako je to izgledalo, pogledajte u priloženom videu.