FOTO: PRVA, PINK / SCREENSHOT

Marko S. (28) i Ksenija J. (31), poginuli su rano jutros u stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila na Konjarniku kod okretnice autobusa 17 i 31. Do nesreće je došlo kada je Pavle S. (28), vozač “golfa 6” velikom brzinom udario pravo u banderu! Vozač u stravičnoj nesreći nije povređen, a utvrđeno je da je u tom trenutku imao 0,59 promila alkohola u krvi zbog čega mu je određeno zadržavanje do 48 sati.

Uznemirujući snimak!

Do tragedije je došlo pošto je vozač pri velikoj brzini izgubio kontrolu nad vozilom izleteo sa saobraćajnice i udario u banderu na trotoaru u blizini okretnice autobusa 17 i 31.

Prema prvim procenama, kako nezvanično saznajemo, vozač je išao brže čak i od 150 kilometara na sat, a od siline udara Marko S, koji je sedeo na mestu suvozača, i Ksenija J, koja je sedela na zadnjem sedištu, izleteli su iz vozila i poginuli na licu mesta.

FOTO: PRVA, PINK / SCREENSHOT

Cela desna strana automobila je smrskana, a kako kažu očevidci, delovi tela i vozila razleteli su se čak 20 metara od mesta nesreće.

Prizor na mestu nesreće bio je stravičanFOTO: RTS / SCREENSHOT
Prizor na mestu nesreće bio je stravičan

Ksenija J. koja se nalazila na zadnjem sedištu automobila je od siline udara izletela na kolovoz, a Marko S. na trotoar. Vozač je prevezen kolima Hitne pomoći u Urgentni centar, ali je van životne opasnosti. Nakon što su stigle analize krvi koje su potvrdile da je vozač imao alkohola u krvi njemu je određeno zadržavanje do 48 sati.

PROČITAJTE JOŠ:  Ješić: Srbi iz Republike Srpske nisu nam sunarodnici i braća!
undefined
undefined

Vozaču u nesreći stradao brat

Kako “Blic” saznaje vozač Pavle S. i suvozač Marko S. su braća od strica sa Zvezdare.

– Vozaču je uzeta krv na analizu i zvrđeno je da je imao 0,59 promila alkohola – kaže izvor “Blica”.

FOTO: RTS / SCREENSHOT

Prizor nakon nesreće je bio jeziv.

– U trenutku se začuo stravičan udarac. Kad sam izletela na ulicu nisam mogla da verujem šta vidim. Delovi tela i automobila bili su na sve strane. U prvi mah sam pomislila da je automobil udario nekog pešaka – priča radnica obližnjeg kioska.