Tanja Savić oprostila je Drašku Stanivukoviću letnju navodnu avanturu te su njih dvoje obnovili svoju romansu. A domaći mediji su došli do fotografije na kojoj pevačica i gradonačelnik Banjaluke sede jedno pored drugog ne skidajući osmehe s lica.

Ipak, kako saznaje pomenuti list, oni su uspeli da nađu zajednički jezik i da obnove svoju romansu, a kako kaže naš izvor Tanjina porodica navija svim srcem za ovu ljubav.

– Tanjina porodica obožava Draška. Oni misle da je on idealan partner za nju. Mlad je, bogat i uspešan, pa smatraju kako će uz njega lako prevazići rastanak od bivšeg partnera Dušana Jovančevića – kaže Tanjina prijateljica “Blic” i dodaje da je pevačica zaljubljena do ušiju.

– Tanja je odlepila za Stanivukovićem. Želi da se uda za njega. On je izvodi na večere po restoranima, tretira je kao damu, Tanja je ubeđena da je Draško ljubav njenog života i zato je rešila da mu oprosti afere sa drugim devojkama – rekao je izvor za pomenuti list.

Inače, u prilog priči da su se Tanja i Draško pomirili govori i činjenica da se Tanja i gradonačelnik Banjaluke prate na Instagramu i da jedno drugom lajkuju objave.

Podsetimo, njihova veza datira od janura ove godine, a postoje i njihove fotografije sa Tanjinog nastupa na kojima su zagrljeni. Kada je u javnost dospela informacija o ovoj aferi, pevačica i političar su već okončali vezu i to navodno zbog njegovog neverstva

PROČITAJTE JOŠ:  Ko je bio DON BRANO Mićunović?

Blic/Alo/Đ.M.